Få det perfekta cykelstället till din bil från Falco Premium

Falco premium cykelställ ger säker cykelparkering för offentliga utrymmen av alla slag. Fältbevisad i parker, företagskampanjer, butiker, sjukhus och mer, våra rostfria och pulverlackerade aluminiumscykelhållare passar platsspecifika layouter och olika arkitektoniska stilar.

Falco premium designer och tillverkar arkitektoniska produkter som används i offentliga utrymmen världen över. Vår rad erbjuder ett komplett utbud av arkitektoniska ytor, system och mer, och inbjuder kreativitet och ger verkliga lösningar för de utmaningar våra kunder möter varje dag.

Med cykelställ för bilar från Falco Premium kan du cykla på avlägsna vägar eller cykla långt hemifrån genom vildmark. Falco premiums bilcykelhållare finns i olika typer och kan monteras på ditt tak, hitch, dragkrok eller på din bagage. Om du nu äger ett takräcke, kan ett takcykelhylla vara den enklaste lösningen, men en bagage eller snagmonterad rack är ofta lättare att ladda och lossa och passar tyngre cyklar.

Som världsledande inom cykelställ för bilar vet Falco Premium vad du kräver:
• Högkvalitativa, snygga bilcykelställ för professionella racers och familjer
• Säkra, robusta produkter testas i vårt Falco premium Testcenter
• Stort utbud av produkter som passar dina behov

Cykelställ på två våningar blir allt vanligare i Sverige, både utomhus och i nybyggda byggnader och i uppgraderade cykelrum. Här ovanför Falco Premium på ett cykelrum på Strandvagen i Stockholm. Falco Premium är en uppgraderad tystare version som passar perfekt i fastigheter där lägenheterna ligger intill cykelrummen. Parkeringen av cyklarna i två nivåer är både mycket effektiv och ordnad och har länge varit en vanlig förekomst på kontinenten.

Säker, lätt att använda och snygga bilcykelhållare

Falco premium cykelstället för bilar du köper testas noggrant för att säkerställa din säkerhet – och andras säkerhet på vägen – samt skydda din dyrbara cykel från skador och repor. De är också lätta att montera, ofta utan verktyg, samt enkla att använda med även den bakre monterade cykelstället för din bil som ger dig tillgång till bagageutrymmet. Efter allt vill du vara snabbt på vägen och i bördan, så att du kan njuta av din önskan.

Testas i labbet – och i fältet

Våra cykelställ är kontrollerade inom Falco Premium Test Center – en progressiv anläggning för testning av bilcykelhållare långt mer än någon annan. De testas i realtid av våra Falco Premium Crew-idrottare. Som ett resultat är våra varor fodrade med ett betydande försäkringsbelopp. Så du är säker på att din rack för bilar är upp till uppgiften – idag och i flera år framöver.

Med en bilcykelhylla, ta dina cyklar var du än vill – snabbt, enkelt och säkert. låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta.